Thursday, August 31, 2006



Fuck you! i said . He didn't speak for a while . He remained silent . His silence was painful . And then tears came in my eyes . I couldn't see him . I couldn't feel him close to me . He must have left i thought . And the next thing i heard was "iloveyou" . And the next thing i knew was NOTHING .

Wednesday, August 30, 2006

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΝΕΟΣ

Δεν έχει νοήμα να σας πω την ιστορία της ζωής μου , ξέρω οτι την ζωή μου την έχετε γραμμένη , όπως και μενα τον ίδιο . Είναι και μικρή . Τι ξέρει ένας δεκαοχτάρης,τι έχει ζήσει ; Τίποτα . Γι'αυτο δεν τον ρωτάνε,δεν σκέφτονται ότι μπορει να θέλει πράγματα,να έχει να πει κατι . Οτι έχει ζήσει . Και το γαμωτο είναι οτι έχω ζησει κι έχω σκεφτεί , και θέλω πράγματα , και ξέρω ακριβώς τι θέλω και γιατι το θέλω . Αλλά , είπαμε , κανεις δεν μπαίνει στον κόπο να ασχοληθει σοβαρά.
Σας ακουω καθε τόσο , copy-paste οι γονείς μου , ίδια κατάσταση , να λέτε τη γνώμη σας για τη γενιά μου : η γενια της ιδιωτικής τηλεορασης , η γενιά των κινητών , τα παχύσαρκα ελληνόπουλα ,οι αιώνιοι φοιτητές , η ανεργία . Χρειάζεται ο Φρόιντ για να σας εξηγήσει πόσο μαλάκες είστε ; Όχι . Αρκεί να είχατε λίγο ανοιχτά τα ματάκια σας , να δείτε τα εγκλήματα σας . Να καταλάβετε πως ειναι λογικά όλα αυτα . Διότι όταν η μάνα μου ξέσπαγε πάνω μου τη μιζέρια της νοικοκυρούλας , ήταν λογικό να προτιμήσω την Κορομηλά . Τουλάχιστον ήταν λαμπερή , τουλάχιστον δεν γκρίνιαζε . Κι όταν ο πατέρας μου ξενοπηδούσε και νομιζε με τη μεγάλη του σοφία , πως όλοι μεσα στο σπιτι είχαμε πάθει ομαδικη μαλάκυνση και δεν χαμπαριάζαμε τα χαζοκερατά του , ήταν λογικο να προτιμήσω τον Καφετζόπουλο των σίριαλ για μπαμπά μου , που κεράτωνε αλλα είχε και πλάκα . Έτσι στην ηλικια που θα επρεπε να αρχισουμε να επικοινωνουμε σαν άνθρωποι , να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον , οι γονείς μου έγιναν λιγότερο πραγματικοί και απο τις <<Τρείς Χάριτες>>. Και μετά μου πήρανε και κινητό για να ξέρουν ανα πάσα στιγμή που είμαι και το ρουφιάνεμα το βάπτισαν ενδιαφέρον . Τι ελληνικη διαστροφή ! Ενδιαφέρον ! Ελληνίδες μάνες που μια ζωη φτιαχνονται με την τρομοκρατία που τους πουλάει η τηλεόραση...Ενδιαφέρον...Μιλάμε , είναι σαν να θέλουν να συμβεί όλη αυτη η φρίκη ,σαν να κάνουν πρόβα τζενεράλε την γκρίνια και την κλάψα της χαροκαμένης μάνας πριν την ώρα τους...Ξέρω θα μου πείτε πως είμαι σκληρός , οργισμένος έφηβος , πως οι γονείς μου μ'αγαπάνε . Δεν έχω πάει παραλια , νομίζετε ; Δεν έχω παέι σε νησιά ; Δεν έχω δει τις γερμανιδες μάνες , με τα ωραία τους βυζάκια γυμνά κι ένα βιβλίο στο χέρι ; Και τα παιδιά να βολοδέρνουν χύμα και να γουστάρουν ; Δεν τα αγαπάει η φροιλάιν τα γερμανάκια της ; Μόνο η θειά μου η Αντιγόνη αγαπάει τον μπουχέσα της τον Αρτέμη , που επειδή βαριέται απο το πολυ ενδιαφέρον η καημένη τον παρκάρει αβέρτα στη γιαγια , οπότε και η γριά πως να το κουμαντάρει το μπασταρδάκι ; Το ταράζει στα κρουασάν και σου εχει γίνει ο Αρτέμης σαν τη Μονσεράτ Καμπαγέ .

Είμαστε αιώνιοι φοιτητές διοτι μια ζωή μας τα δίνατε όλα . Αλλά μας τα δίνατε με μιζέρια στην ψυχή σας , σαν δάνειο , σαν απωθημένο . Και όταν γίναμε δεκαοχτώ και ξυπνήσαμε και είδαμε γύρω μας καταλάβαμε οτι το δάνειο δεν μπορούσαμε να το ξοφλήσουμε . Είμαστε ανέραστοι όχι επειδή μας κατέστρεψαν τα ριάλιτι και οι τσόντες , όπως με τόση ευκολία λέτε , αλλα επειδή μεγαλώσαμε βλέποντας την αρρωστια στις οικογενειές μας και με τον καιρο φοβηθηκαμε τον έρωτα , απο φόβο μη γίνουμε σαν και σας . Είμαστε άνεργοι επειδη διαλύσατε τον κόσμο μας με τη βλακειά σας προτού γεννηθούμε . Και τι μας αφήσατε για κληρονομιά ; Μπαγιάτικα όνειρα . Σαν μια φίλη της μάνας μου , που καθε φορα που της μιλάς σου πεταέι και καλά οτι το 1973 παρα τρίχα θα ηταν εκείνη στη θέση της Δαμανάκη , να φωνάζει το <<Εδώ Πολυτεχνείο>> . Και ξέρετε τι ; Ακόμη και αν σεβαστώ εγω τους αγώνες σας , δεν τους σεβαστήκατε εσείς και αφήστε μας ήσυχους . Για μένα η Δαμανάκη είναι ακόμη μια θείτσα σαν τη μάνα μου , με ρόζ ταγέρ , σε πρωινάδικα και σε παράθυρα . Δεν μου τη <<λέει>> .
Ξέρετε ωστόσο ποιο είναι το πιο εκνευριστικό απ'όλα ; Ότι χωρις να έχετε ασχοληθεί με εμάς παρα μονο για να τραβήξετε πάνω μας το καζανάκι των απωθημένων σας , χωρις να έχετε πετύχει - ναι , καταλάβετέ το , αποτυχατε ! - νομίζετε οτι ξέρετε τα πάντα για μας και οτι μπορείτε να μας διδάξετε , να μας νουθετήσετε , να μας μάθετε τον κόσμο .Ξέρω ακόμη και πώς θα με περιέγραφε κάποιος απο τους μετριότατους συγγραφείς της γενιάς σας: θα με έφτιαχνε αναίτια οργισμένο , ρηχό κατα βάθος , χωρίς πολλές πολλές ανησυχίες και όνειρα εκτός απ'τον καημό μου να <<σκοράρω>>(ναι , αυτή την απαράδεκτη παλιακή λέξη θα χρησιμοποιούσε). (...)
Κατ'αρχάς πρέπει να βγάλετε απ'το μυαλουδάκι σας τα εξής : επειδή εσεις υπήρξατε η γενιά της μυθοποίησης , που πέφτατε με το παραμικρό στα τέσσερα και προσκυνούσατε τα καινούργια ιδανικά , τον καινουριο Καραμανλή , το καινουριο ΠαΣοΚ , επειδή ήσασταν αγαθιάρηδες και λατρεύατε τα σύμβολα ,δεν σημαίνει οτι βγήκαμε και εμείς στο καλούπι σας . Πάρτε το χαμπάρι , εμείς μεγαλωσαμε με ένα εκατομμύριο φόβους . Δεν μασάμε ιδανικά , δεν μασάμε σύμβολα . Ξέρουμε και βλέπουμε .
Έτσι , αυτη η ψυχανάλυση τύπου Γιάλομ που θα μου κάνατε , επειδή διαβάσατε πέρυσι στις Κυκλάδες το μπεστσελεράκι για τον Νίτσε και τα μάθατε όλα , ξεχάστε το . Καπούτ , γκέγκε ; (...)
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΟΡΤΩ: Το ερωτικό των τεσσάρων

fav QUEER BANDS

Tuesday, August 29, 2006


κάποιες φορές οι πληροφοριές είναι τοσες πολλές που σε ζαλίζουν . εικόνες , ήχοι και ιδέες μπερδευόνται στο μυαλό σου . όμως εσυ μαζοχιστικά επιμένεις να τις αναζητάς όπου κι αν εισαι . συχνά χωρις να ψάχνεις κατι συγκεκριμένο . απλά να ξεγελασεις την πλήξη σου . το κενό της καθημερινότητας σου . είναι τοσος ο βομβαρδισμός όμως που καταλήγεις να μη βλέπεις στο τέλος . να μην ακους . να μην αισθάνεσαι . αλλά αποχαυνωμένος . κοιτάς μόνο .

πάνω απο 2.000.000.000 κάτοικοι της Γης ζούν υπο ανελεύθερα καθεστώτα όπου η κρατική βία και η καταστολή είναι καθημερινές πρακτικές

Monday, August 28, 2006

αγαπήστε τους γείτονες






στα πλαίσια της ελληνοτουρκικης φιλιάς δημοσιεύονται οι παραπάνω φωτογραφιές απο αγώνες πάλης που καθε χρονο διεξάγονται στη γείτονα χωρα . Το θέαμα ειναι πραγματικα απολαυστικό και ιδιαιτερα για το gay ματι...

Sunday, August 27, 2006

κομμάτια

Άλλαξε συσκευή για το κινητο το αποφασισε . Επρεπε να το αλλάξει κι αυτο. Κράτησε όμως τον παλιό αριθμό . Που να ειδοποιει τωρα ? Τα μηνύματα εκείνα τα παλια που ειχε κρατησει ως ενθύμια έφτασαν σπασμένα στη νεα συσκευή . Κομματιασμένα . Ενα κομματιασμένο "σ'αγαπω" ένα "συγνώμη" . Το παρελθόν μπροστά του πάλι εστω και σε κομματια , εστω σπασμένο του προξένησε μεγάλη ταραχή . Βιάστικά πάτησε "Διαγραφή" . Μάταια όμως . Ακόμα αντηχούσαν στο μυαλο του τα "σ'αγαπώ" ακόμα τον ακουγε καθαρά "θα σε περίμενω οσο χρειαστει..."

γάμος ομοφύλων:ζήτημα ισότητας

Saturday, August 26, 2006


FOR INTERNET P O R N

http://www.xtube.com

Πόση κανονικότητα να αντέξει κανεις?

Πάντα μου προξενουσε μεγαλη εντυπωση η ευκολία με την οποια οι γύρω μου χαρακτήριζαν κατι ως "κανονικο" ή "μη κανονικό".Ακριβώς γιατι η "κανονικοτητα" ειναι μια εννοια ασαφης και υποκειμενικη.
Ετυμολογικά κανονικός σημαίνει ο σύμφωνος με ορισμένους κανόνες.Καθενας μας όμως ως άτομα διέπετεται απ'τους δικους του κανονες.Ετσι αυτο που για μένα ειναι κανονικό για κάποιον άλλον μπορεί να είναι απαράδεκτο και αντίστροφα.
Υπάρχουν βέβαια απο την άλλη και οι κοινωνικοί κανονες που υποτίθεται πως εκφράζουν το πνεύμα της κοινωνιάς.Αυτό το πνευμα προφανως θέλει να εκφρασει κι ο/η υποτιτλιστης/ρια της σειράς sex and the city του ALTER μεταφράζοντας το "straight" ως "κανονικός" και αφήνοντας το "gay" αμετάφραστο απλά ως "γκέη".Για τον/την υποτιτλιστή/ρια το "straight" μπορει να μεταφραστει ως η πλέον "κανονική" σεξουαλικη συμπεριφορα ενω το "gay" ειναι κάτι το απροσωπο και ξένο.Θα μπορούσε φυσικά να πάρει ισες αποστασεις αφήνοντας και τα δύο αμεταφραστα ως ξένους όρους που περιγράφουν σεξουαλικες συμπεριφορες.Προτιμά όμως να προβάλλει τη θέση ότι ετεροφυλόφιλος=κανονικός , ομοφυλόφιλος=ένα ξενόφερτο είδος σύγχρονου ανθρώπου(ανώμαλου και αντικανονικού αλλα δεν το λεμε μη μας πουν οπισθοδρομικους γιατι καθολου μα καθολου δεν είμαστε).
Θα ήταν πολύ πιο έντιμο ο/η εν λόγω κυριος/α αφου διάλεξε αυτη τη λογική να μεταφράσει το "gay" ως "πούστης"/"αδερφή"/"λούγκρα" ή καποιο άλλο απο αυτά τα χαριτωμένα που εκφράζουν την κοινωνικη ετεροκανονικότητα.
Αλλα και πάλι ποιος εξουσιοδοτείται να εκφρασει μια ολοκληρη κοινωνία?
Η κανονικότητα είναι ουσιαστικά κατι ανύπαρκτο
γιατι όπως είπε ο Φερνάντο Πεσσοά:
Δεν υπάρχουν νόρμες , όλοι οι άνθρωποι είναι
εξαιρέσεις ενός κανόνα που δεν υπάρχει

Wednesday, August 23, 2006




ironic
or
just
mainstream?





Tuesday, August 22, 2006


φαντασιώσου γιατι μονο αυτό σου έχει μείνει

φαντασιώσου γιατι ειναι ο μόνος τρόπος διαφυγής

φαντασιώσου γιατι η πραγματικοτητα σου ειναι θλιβερή

φαντασιώσου γιατι ετσι θα επιβεβαιωσεις οτι εισαι ζωντανός

είσαι?